Foto (c) Teatrul Gong

Teatrul Gong prezintă spectacolul ”Cenușăreasa – doar o poveste?” la Casa de cultură din Vișeu de Sus. ”Într-o lume aflată în permanentă schimbare, în care tehnologia pune stăpânire pe tot, iar copiii se îndepărtează tot mai mult de povești, spectacolul «Cenușăreasa – doar o poveste?» reprezintă o chemare de reîntoarce, pentru scurt timp, în lumea magică a poveștilor. (…) Este una dintre poveștile preferate ale copiilor, reușind să transmită valorile morale ale lumii în care trăim și care ne învață că răbdarea și speranța aduc fericirea, că bunătatea nu rămâne fără răsplată, iar în lupta dintre bine și rău, binele câștigă mereu”, se arată pe site-ul teatrului sibian.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Durează 45 de minute și a avut premiera în iulie 2020. ”Viziunea contemporană a spectacolului, muzica, personajele și umorul, toate se completează într-un tot unitar, adresându-se copiilor secolului XXI. Credeți cu adevărat în povești pentru că doar ele ne ajută să ne hrănim și să ne bucurăm sufletul. Lăsați copiii să creadă în povești și, odată cu ei, să credem și noi, pentru că o dată ce vom înceta să mai credem, va pieri copilul din noi”, menționează sursa citată.

Bilete se pot achiziționa de la Școala Profesională nr. 1 și Școala Gimnazială nr. 7 din Vișeu de Sus. Evenimentul, organizat de Forumul Democrat al Germanilor din Vișeu de Sus, are loc în 13 iunie, de la ora 11.00.

Sursă informații și foto: Teatrul Gong Sibiu, Forumul Democrat al Germanilor din Vișeu de Sus

CITEȘTE ȘI:
Atletism | În Vișeu de Sus se organizează Crosul Vaserul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.