În 24 iunie Tăuții Măgherăuș îmbracă haine de sărbătoare. Sărbătoarea ”Flori de sânziene”. De dimineață de la 9.00 încep evenimentele, atât în Tăuții Măgherăuș, cât și în zona Lacului Nistru.

Crosul Sânzienelor are startul în zona aeroportului, la ora 9.00. Pe aleea din fața primăriei, la ora 10.00, se deschid ”porțile” târgului de produse locale. Tot în fața primăriei, la 11.00 are loc festivitatea de premiere pentru cros și va evolua Fanfara Stibina. Casa de cultură va găzdui, de la 13.00, o ședință festivă cu delegații străine.

În zona Lacului Nistru, startul sărbătorii se dă tot la 9.00, când se deschide parcul de distracții pentru cei mici. La ora 10.00 începe concursul gastronomic. Cei mai iscusiți bucătari vor fi premiați la ora 17.00. Între timp, însă, de la ora 16.00, începe un spectacol folcloric. Vor urca pe scenă Corina Cherecheș, Florin Verdeș și Mihaela Ghișa. Pentru ora 18.00 este anunțat concertul susținut de Compact și Rolling Papers. Discoteca anilor ’80 începe la 20.00. La 24.00 se dă stingerea.

Eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Tăuții Măgherăuș.

Sursă informații: Facebook / Marinescu Dumitru. Sursă foto: arhiva personală Lucian Iluț

CITEȘTE ȘI:
Despre vise, cu Paul Ciuci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.