Opera Comică pentru Copii a deschis târgul online de Crăciun dedicat exclusiv copiilor, ”Poveste de Crăciun”.

Prin transmisiunile live, jocuri și ateliere, Opera Comică pentru Copii aduce în casele celor mici activitățile de care în mod normal aceștia se bucură trecând pragul unui târg de Crăciun.

Pe site-ul dedicat târgului, copiii vor descoperi un adevărat tărâm magic. ”V-am pregătit o sumedenie de surprize la primul Târg de Crăciun Online pentru Copii din lume și vă îndemn, desigur, să fiți alături de cei dragi și de Opera Comică pentru Copii”, este mesajul Feliciei Filip – director general al Operei Comice pentru Copii.

Ce vă așteaptă la târgul online? Jocuri de sezon, ateliere realizate în direct cu Spiridușii Moșului, întâlniri live cu Moș Crăciun și cu colindători, Poșta lui Moș Crăciun, spectacole extraordinare, dintre care trei premiere filmate chiar în aceste zile, radio și calendar Madrigal de Advent, concursuri zilnice și multe alte surprize.

Nu v-am convins? Hai că mai venim cu niște argumente!

La Patinoarul copiilor, Moș Crăciun a decis să-și arate măiestria de patinator și să te pună și pe tine la treabă. V-ați lustruit patinele?!

Una dintre cele mai îndrăgite activități de iarnă, bătaia cu bulgări, vă este acum la îndemână fără să vă mai înghețe degetele în mănuși. Sunteți gata de joacă?!

Adunați cât mai multe puncte în coborârea pe cel mai mare derdeluș pe care l-ați văzut vreodată: elfii sunt toată ziua la săniuș alături de ursuleții panda care abia așteaptă să se distreze copios alături de voi.

Una dintre surprizele pregătite pentru tine este un joc distractiv și o provocare să fii cel mai bun: ajutați ursul polar să găsească drumul spre Târgul ”Poveste de Crăciun”.

O pârtie de schi virtuală, provocări tip Memory Quest, un ținut al puzzle-urilor sau un labirint de gheață sunt alte atracții ale târgului.

Haideți în târg!

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Opera Comică pentru Copii, Poveste de Crăciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.