Târgul de Turism al României are loc în perioada 18-21 februarie, în varianta virtuală, fiind – de această dată – o experiență digitală pentru pasionații de călătorii. ”Pregătiți-vă bagajele! Maramureșul vă așteaptă! Frumos, autentic și surprinzător la fiecare pas!”, este mesajul lansat cu acest prilej de reprezentanții Maramureșului.

ROMEXPO lansează Târgul de Turism al României, ediția virtuală, prima manifestare din calendarul expozițional 2021 care se desfășoară pe o platformă digitală.

Târgul de Turism al României are loc între 18 și 21 februarie și își propune să sprijine întreaga industrie de turism care este puternic afectată în această perioadă. ”Ne-am dorit să rămânem conectați cu vizitatorii, expozanții și partenerii noștri, iar cu ajutorul tehnologiei, perseverenței și profesionalismului am dezvoltat conceptul #TTRVirtual – un eveniment care redă experiența din pavilioanele Centrului Expozițional ROMEXPO în mediul online”, a declarat Ionel Gagu – președinte director general ROMEXPO.

Consiliul Județean Maramureș anunță că standul virtual este pregătit: ”Anual, în această perioadă, îmbrăcam cu mândrie straiele populare maramureșene și luam drumul capitalei, pentru a face cât mai cunoscută povestea patrimoniului turistic al Maramureșului, în cadrul Târgului de Turism al României. De această dată, contextul ne obligă să devenim inventivi și să răspundem provocării de a promova online ofertantul nostru județ, în cadrul primei ediții virtuale a acestui târg. În perioada 18-21 februarie așteptăm vizitatorii cu dor de ducă să treacă pragul virtual al standului pregătit de județul Maramureș. Promitem să convingem, așa că pregătiți-vă bagajele! Maramureșul vă așteaptă! Frumos, autentic și surprinzător la fiecare pas!”

Platforma virtuală, special creată pentru Târgul de Turism al României, cuprinde: Homepage – pavilionul ROMEXPO, Lobby – pavilionul B3, Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate care pot fi accesate cu un singur click de către vizitatori, zona pentru Conferințe Live, Market Place și Business Meeting Point. Accesul în platforma #TTRVirtual2021 este gratuit și se face pe baza înregistrării înainte de începerea târgului, standurile virtuale putând fi vizitate din 18 februarie, de la ora 10.00.

”În cele patru zile de târg, companiile vor avea ocazia să cucerească turiștii cu mega oferte către cele mai frumoase și sigure destinații de vacanță și să-și promoveze serviciile turistice, să interacționeze prin chat sau video call cu potențialii clienți sau parteneri, să crească vizibilitatea brandului în mediul online și implicit vânzările”, se arată în comunicatul de prezentare a Târgului de Turism al României.

Târgul de Turism al României vă așteaptă să îl vizitați aici între 18 și 21 februarie, între orele 10.00 și 18.00.

Sursă informații și foto târg: ROMEXPO, Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.