Credențul Ancuței

Perioada sărbătorilor de iarnă este una încărcată de tradiții. Mai vechi și mai noi. Una mai frumoasă decât alta. Târgul Darurilor de Crăciun este un popas care a devenit deja ritual pentru băimărenii care caută altfel de cadouri. Pentru ceilalți sau pentru sine.

O tradiție la a 12-a ediție

A 12-a ediție a Târgului Darurilor de Crăciun va avea loc în perioada 15-17 decembrie. ”12 ani, aceeași emoție ❤️🌲❤️. Cu bine, zâmbete și multă magie. Așa ne propunem de fiecare dată să ne revedem cu voi, cei care de atâția ani ne apreciați munca”, mărturisesc organizatorii de la Asociația NOD.

ileana bijoux

Târgul va fi găzduit și de această dată de eleganta Galerie Várvédő din Baia Mare (strada Crișan nr. 6/1). Și va fi deschis între orele 9.00 și 20.00. ”Vă promitem că și de această dată, la Târgul Darurilor de Crăciun veți putea găsi cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi”, spun Ileana și Ionuț Horoba-Danci.

O experiență aparte

Și îi credem pentru că de 12 ani trecem pragul târgurilor organizate de ei. Și de fiecare dată cel mai greu nu este să găsim cadoul potrivit, ci să decidem care este cel mai inspirat. Pentru că fiecare expozant oferă daruri create cu migală, bun gust și mult talent, făcând alegerea cu adevărat dificilă. Sau cel mai greu este să ne despărțim de cadourile alese și să le dăm mai departe?!

Sunteți invitați să vă convingeți că Târgul Darurilor de Crăciun oferă o experiență aparte. În goana după cadouri și în frenezia bifării de probleme rezolvate pe ultima sută de metri a anului care se grăbește să plece, târgul Asociației NOD este o oază de tihnă și bucurie. Tihna de a alege în liniște cadouri inspirate și bucuria de a descoperi creatori de frumos pasionați de ceea ce fac.

eZiarultău este partener media al Târgului Darurilor de Crăciun.

Sursă foto: Târgul Darurilor de Crăciun

CITEȘTE ȘI:
E fain acasă la FAIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.