Târgul Darurilor de Crăciun, eveniment ajuns în acest an la ediția 10, va avea loc în perioada 10-12 decembrie, la Galeria Várvédő din Baia Mare.

Târgul Darurilor de Crăciun a fost organizat pentru prima dată în 2012. ”Am înţeles că a trăi într-un oraş de provincie nu este o scuză pentru a te plânge că lucrurile nu funcționează și pentru a nu face nimic. Am înţeles că artiştii şi creatorii de aici au nevoie de evenimente care să-i promoveze, tot așa cum şi publicul are nevoie de o alternativă la oferta pieţei”, declara pentru eZiarultău Ileana Horoba-Danci – președinte al Asociației NOD, cu prilejul ediției 8.

Din 2012 și până azi, fiecare ediție a venit cu noutățile ei, cu provocările ei. Pentru ca anul trecut târgul să se mute în online. Motiv pentru reprezentanții Asociației NOD să mărturisească acum, în pragul ediției 10: ”Nu știm voi cum sunteți, dar nouă ne-a fost foarte dor”.

În formulă restrânsă, de weekend, târgul revine în acest an la clasica variantă care l-a consacrat: un loc unde găsești cadouri cu dichis, unde întâlnești artiști și meşteşugari locali și în care simți toate aromele Crăciunului.

Așadar în perioada 10-12 decembrie, la Galeria Várvédő din Baia Mare (strada Crișan nr. 6/1), sunteți așteptați să treceți pragul Târgului Darurilor de Crăciun. Va fi deschis de la 9.00 la 21.00 în fiecare din cele trei zile. Pe lista expozanților figurează strict nume de creatori din Maramureș. Detaliile vor veni pe parcurs. Deocamdată ne-am grăbit să venim cu vestea cea bună. Ca să ne bucurăm împreună!

Informații și foto: Asociația NOD

CITEȘTE ȘI:
Târgul Darurilor de Crăciun pentru cei dragi. Și pentru tine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.