O proiecție de scurtmetraje și o expoziție de fotografie încheie ediția 2023 a proiectului de vară ”CALEIDOSCOP – Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului”, organizat de Asociația Culturală Sub Stejar.

Sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 19.30, sub stejar (Târgu Lăpuș, str. Pieții nr. 28) este programată proiecția scurtmetrajelor realizate de adolescenții participanți la atelierul de povești filmate susținut de regizoarea Ana Constantinescu. Sub stejar vă va aștepta și expoziția de fotografie concepută de tinerii participanți la atelierul de fotografie documentară coordonat de fotografa Ioana Cîrlig. Ambele ateliere susținute în perioada 29 august – 2 septembrie în Târgu Lăpuș.

În deschiderea evenimentului se va derula retrospectiva foto-video ”Caleidoscop”, realizată de fotografa și videograful proiectului, Nicoleta Bud (Bud Photography) și Liviu Hodiș (Wisening). Seara se va încheia cu proiecția unui film pentru copii.

”Vrem să sărbătorim finalul vacanței de vară alături de toți cei care au fost alături de noi în acest proiect amplu desfășurat timp de trei luni sub stejar! Invităm toți tinerii participanți la ateliere, toți părinții, bunicii, spectatorii, susținătorii, toți prietenii asociației noastre, să vizionăm retrospectiva acestei veri împreună și să rememorăm momente și emoții frumoase trăite alături de artiștii invitați: Georgiana Vișan, Răzvan Rotaru, Flavia Beldiman, Ana Crăciun-Lambru, Lavinia Pop Coman, Andreea Ajtai, Ana Turoș, Andreea Verde Lucian Griga, Ana Constantinescu, Ioana Cîrlig, care au susținut atelierele de creație din acest sezon și care au deschis tinerilor din Țara Lăpușului curiozitatea și imaginația prin film, fotografie, teatru, acrobație aerială, șah, dans contemporan, explorare muzicală și multe, multe povești! Mulțumim tuturor celor care au dat viață acestui proiect dedicat tinerilor!”, spun cei la Sub Stejar.

Accesul este gratuit, dar e necesară rezervarea, aici.

Sursă informații și foto: Sub Stejar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.