”Vrei să uiți pentru un timp de grijile zilnice și să te oprești puțin din tumultul vieții? Vino în tabăra de olărit să petreci o săptămână într-un loc de vis, în atelierul de olărit din inima vechii Dacii, sub îndrumarea artistului ceramist Daniel Leş”, așa sună invitația în tabăra din Maramureș.

În perioada 2-8 august are loc tabăra Ceramica 2021, la Casa olarului Daniel Leș, în Maramureș. ”Lucrând cu lutul, vei avea parte de o experienţă senzorială uimitoare și vei da frâu liber imaginaţiei pentru a crea și a descoperi valenţe ascuse ale sufletului tău. Vei pătrunde tainele prin care un bulgăre de lut prinde viață în mâinile tale și se poate transforma într-un vas decorativ sau o figurină expresivă”, spun organizatorii.

În plus, vei cunoaște oameni din toate colţurile țării și împreună vă veţi bucura nu doar de olărit, dar și de excursii în natură la Lacul Albastru, Lacul Mogoşa sau Creasta Cocoșului. ”Vino în Baia Sprie, unde timpul pare a se opri în loc, iar lutul prinde viață și se transformă într-o poveste”, se arată pe pagina evenimentului.

Înscrierile se fac până în 1 iulie.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă foto și informații: Facebook / Casa Olarului Les Daniel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.