Vineri, 24 mai, începe prima ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară și Populară, INSIEME MUSIC FESTIVAL, Baia Mare.

Acest eveniment se va desfășura în perioada 24-26 mai, la Teatrul Municipal ajungând la un număr impresionant de participanți încă de la prima ediție. Vor fi prezenți aproximativ 350 de copii și tineri talentați, veniți din 14 județe ale țării noastre.

Juriul de renume format din: Crina Mardare, Aurelian Temișan, AMI, Claudiu Bulete, Ionuț Roatis, Diana Cârlig, Ionuț Roatis și Răzvan Marton, vor avea misiunea de a desemna marele câștigător al TROFEULUI, în valoare de 5000 Ron, plus alte premii valoroase care le vor fi pregătite participanților.

”Acest festival este visul nostru pe care îl transformăm în realitate. Am muncit enorm pentru fiecare detaliu și am avut sprijinul multor oameni și sponsori care ni s-au alăturat și dorim să le mulțumim pe această cale. Suntem încrezători și așteptăm să ne bucurăm de succesul acestui eveniment!” – Mădălina & Gabriel Ghenoiu, organizatori.

Partenerii principali ai festivalului sunt: Consiliul Judetean Maramureș și Ultra Residential

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.