Foto (c) Floare Sebastian

Cu un joc de păpuși a început povestea Sub Stejar exact în urmă cu un an. Cu un joc de păpuși se întâmplă și aniversarea. ”O perie obișnuită poate să devină un arici, un abajur de lampă devine o balerină, o carte devine o pasăre și povestea o vom scrie împreună”, spun cei de la asociația culturală din Târgu Lăpuș.

Un an de poveste Sub Stejar

În această lună, Asociația Culturală Sub Stejar împlinește un an de activitate. Aniversarea va fi punctată alături de Ana Crăciun-Lambru, artist păpușar și regizor, cea care a deschis exact acum un an povestea Sub Stejar cu spectacolul ”E ora de păpuși”. De data aceasta, copiii vor fi cei de pe scenă.

”Timp de o săptămână, lumea din jur se transformă”

”Invităm copiii să descopere lumea ascunsă din imaginația lor la atelierul de improvizație cu păpuși și obiecte unde, timp de o săptămână, lumea din jur se transformă, se recompune, prinde viață și unde copiii învață să găsească singuri o poveste în orice colț al camerei și în orice obiect din jurul lor: o perie obișnuită poate să devină un arici, un abajur de lampă devine o balerină, o carte devine o pasăre și povestea o vom scrie împreună”, lansează invitația Sub Stejar.

Imaginaria – locul unde orice obiect poate prinde viață

Atelierul se va desfășura în perioada 23-29 iulie, între orele 10.00 și 12.00 în fiecare zi Sub Stejar. Vineri, 29 iulie, personajele și poveștile construite împreună se arată și lumii printr-o scurtă prezentare în fața publicului.

”Câțiva mililitri de imaginație, un strop de curaj, trei lingurițe de voie bună și două mâini curioase sunt ingredientele de care avem nevoie la Imaginaria – unde orice obiect poate prinde viață!”, explică organizatorii ingredientele necesare atelierului.

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile. Rezervări la telefon 0740-209954 sau pe adresa de e-mail substejar@gmail.com. Detalii, aici.

Sursă informații și foto: Asociația Culturală Sub Stejar

CITEȘTE ȘI:
A revenit în Țara Lăpușului și a transformat stejarul copilăriei în loc de ”joacă” artistică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.