”Străini în noapte” este un spectacol care se clasează pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru. O adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan. Protagoniști sunt Florin Piersic și Medeea Marinescu.

”Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului și chiar el mărturisea că simte că întinerește atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potrivește, este o comedie romantică cu răsturnări de situație, minciună, seducție și o lecție despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce și-a propus în viață, iar Julietta este femeia care vrea să obțină ce își propune, să-și recapete o parte din viața pe care a pierdut-o în tinerețe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite”, se arată în prezentarea spectacolului.

O piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor mai zice protagoniștii, cum va decurge acțiunea. Vor fi două reprezentații la ATP Tech Center din Baia Mare. În 4 și 5 aprilie, de la ora 19.00.

Detalii, aici.

Sursă informații și foto: Ticketstore

CITEȘTE ȘI:
Florin Piersic a lansat azi ”Viața este o poveste…” | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.