Concursul național de muzică ușoară și populară ”Starurile viitorului” are loc la Teatrul Municipal Baia Mare în perioada 2-4 februarie. ”Este mult mai mult decât un simplu concurs de muzică pentru copii; suntem o comunitate dedicată să susțină fiecare mic talent în drumul său către excelență. Într-o lume în care fiecare copil este o stea ce strălucește cu lumina proprie, ne propunem să le oferim oportunitatea de a-și manifesta creativitatea și de a împărtăși bucuria muzicii cu lumea”, se arată pe  site-ul evenimentului.

Juriul pentru secțiunea pop este prezidat de Paula Seling. Alături de ea se vor afla Monica Anghel, Adrian Enache și Nora Deneș. Juriul pentru secțiunea muzică populară este condus de Petrică Mureșan. Alături de el vor fi Virginia Irimuș, Anuța Iuga și Delia Suiogan. Marele trofeu este în valoare de 3.000 de lei. Dar sunt și alte premii puse la bătaie. Înscrierile se pot face până în 21 ianuarie.

Eveniment organizat de Asociația ”Starurile viitorului” în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș. Cu sprijinul Municipiului Baia Mare și al Teatrului Municipal Baia Mare.

Detalii, aici.

Sursă: Starurile viitorului

CITEȘTE ȘI:
Profesorii din Maramureș, invitați să participe la Caravana Reciclării Creative

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.