Povestea lui Sergiu Ion Ciobotariu, un tânăr sărman care zilele trecute a mers călare prin Iași până la maternitatea unde născuse soția lui – întrucât cu tramvaiul nu putea merge din cauza măsurilor contra COVID-19, iar bani de taxi nu avea – l-a impresionat pe campionul de kickboxing Cătălin Moroșanu. Acesta a mers la Iași la familia tânărului cu o mașină plină cu provizii și a promis că îl va ajuta să își construiască o casă, întrucât acum Sergiu, soția și cei trei copii ai lor stau într-o locuință improvizată. Moroșanu a postat și un mesaj pe Facebook legat de povestea tinerei familii din Iași.

„Opriți-vă din tot ce aveți de făcut și acordați-mi câteva secunde pentru a citi aceste rânduri. Deși nu are o casă a lui și locuiește într-o încăpere improvizată de 6 metri pătrați, Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge.

Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduți complet moral și că totul va fi bine, indiferent de greutățile care ne așteaptă. Va fi bine pentru el, pentru noi toți.

Sergiu nu are mașină sau bani de taxi, așa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iași unde soția lui a născut un băiețel. O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață, iar situația dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta.

Cei care ne conduc trebuie să ia exemplu. Oameni buni, arătați că vă pasă de voi, de semenii voștri. Opriți-vă din a fi răi și hapsâni acum, când întreaga umanitate stă în mâinile voastre.

Ca să nu vă mai țin mult. Sergiu jr a venit acasă alături de mamă și e bine sănătos. De luni, vom începe demersurile pentru a putea găsi soluția ca familia formată din 2 adulți și 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată”, a scris Cătălin Moroșanu pe pagina sa de Facebook.

Sursă informații și foto: Facebook / Cătălin Moroșanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.