Sâmbătă, 27 ianuarie, cu începere de la orele 10.00 și 11.30, cei mici sunt invitați la spectacolul ”Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă, repunere în scenă de Iulian Bulancea.

“Capra cu trei iezi” este transpusă scenic într-o viziune originală. Prin incantații, supranaturalul e chemat să pună ordine în universul casnic al caprelor, perturbat de forțele răului întruchipate de Cumătrul Lup. Metafore vizuale puternice, filon folcloric sugestiv, păpuși stilizate, univers sonor live vin să contureze magic cunoscutul basm al lui Ion Creangă.

În distribuție: Camelia Strat, Sonia Codorean, Irina Oțoiu, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Alin Albu, Vlad Crișan, Iulian Bulancea.

Spectacolul are loc la sala Teatrului de Păpuși, durează 50 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, la sala mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul ”Grasu` Contrabasu`”, comedie de Ion Sapdaru, în regia lui Radu Dinulescu.

Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de șase ani a încăput pe mâna celor trei mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele. Mecanismul, odată pus la punct, ar trebui să dea roade.

În distribuție:  Andrei Han, Claudia Păunescu, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Rodica Pașca.

Spectacolul durează 100 de minute, prețul unui bilet fiind 25 lei, preț întreg /15 lei, preț cu reducere pentru categ. I sau 20 lei, preț întreg / 10 lei, preț cu reducere pentru categ. II. Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 28  ianuarie, de la ora 19.00,  publicul este invitat la ”Povești din bucătărie”, regia Cristian Ban, spectacol ce îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90.

În distribuție:  Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor, Petru Damșa

Spectacolul are loc la sala mare, cu publicul pe scenă și durează 90 de minute, prețul unui bilet fiind 25 lei, preț întreg și 15 lei, preț cu reducere. Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro  sau de la casieria Teatrului, conform programului:

  • luni și marți:ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
  • miercuri și joi:00 – 14.00
  • vineri, sâmbătă și duminică:30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși), conform programului: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00, Sâmbăta: 12.00 – 13.00.

Sursa informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.