Teatrul Municipal BM - Povești din bucătărie

Teatrul Municipal Baia Mare vă propune la acest final de săptămână două spectacole, ambele jucate pe scena mare din interior: vineri – ”Povești din bucătărie”, duminică – ”Suicidal”.

Vineri, 11 septembrie, de la ora 19.00, se joacă ”Povești din bucătărie”, regizat de Cristian Ban. ”Bucătăria este, probabil, locul cu cel mai mult suflet dintr-o casă. Acolo ne certăm, acolo râdem, acolo gătim, acolo fumăm, acolo mâncăm, acolo ne împăcăm. În bucătărie au loc majoritatea destăinuirilor şi discuţiilor profunde, care ne fac să simţim că am descoperit ceva cu adevărat important”, lansează cei de la Municipalul băimărean invitația în… bucătăria de pe scena teatrului.

Duminică, 13 septembrie, de la ora 19.00, este programat ”Suicidal”, după texte de Luigi Pirandello. ”Având convenția unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fără să uite însă să trateze și cu seriozitate dramele și poveștile personajelor”, se arată în prezentarea piesei regizate de Norbert Boda.

Ambele spectacole se vor juca în sala mare a Teatrului Municipal.

Accesul se face doar cu rezervare telefonică la numărul 0736-216437. Program rezervări: până vineri inclusiv între 11.00 și 16.00, sâmbătă între 12.00 și 13.00. Program casierie: până sâmbătă inclusiv între 12.00 și 13.00, respectiv 18.00 și 19.00, iar duminica între 18.00 și 19.00.

Sursă informații, video și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.