Două zile de cursă cu trasee diferite în fiecare zi. Cinci probe. Lungimea traseului cu toate probele speciale, aproximativ 100 km. Rideri din două țări. Sunteți invitați la Băiuț pentru a doua ediție a concursului Snow Ice Race. Derulată sub egida Federației Române de Motociclism.

Clubul Sportiv HEM Baia Mare, în parteneriat cu Primăria Băiuț, vă invită în 22 și 23 ianuarie în comuna Băiuț, la a doua ediție a concursului Snow Ice Race. Competiție derulată sub egida Federației Române de Motociclism. Participă rideri din Ungaria și România.

”Traseul va fi acoperit cu gheață și zăpadă, traseu comun pentru toate clasele: MOTO, ATV+QUAD, SSV. Fiecare zi de cursă va avea alt traseu”, anunță organizatorii.

Vineri, 21 ianuarie, între orele 12.00 și 21.00 se fac înscrieri, verificare tehnică și viză medicală. 22 ianuarie este prima zi de concurs. Începe cu un briefing la ora 9.00. Un sfert de oră mai târziu se formează linia de start, pentru ca la 9.30 să se dea primul start. Pentru ora 18.00 este anunțat finalul cursei din prima zi, la ora 20.00 urmând să fie comunicate rezultatele. Duminică, 23 ianuarie, startul se dă la 10.00, finish-ul este estimat pentru ora 16.00. La ora 17.00 are loc festivitatea de premiere.

Traseul va fi marcat în totalitate pentru toate clasele, cu panglică KTM și semne de orientare, având o lungime de aproximativ 100 km.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Hard Enduro Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.