Patric Iluț s-a clasat pe locul I la categoria sub 16 ani în cadrul etapei 2 de circuit mondial la skateboarding, disciplina street. Băimăreanul este liderul clasamentului sportivilor sub 16 ani.

În Maribor (Slovenia) a avut loc a doua etapă din circuitul mondial Best Foot Forward, la skateboarding, disciplina street. Au participat 72 de sportivi din 14 țări. Dintre aceștia, doar 10 au acces până în finală, băimăreanul Patric Iluț fiind unul dintre ei.

”The Flying Boy” a făcut un run de excepție, obținând astfel locul I la categoria sub 16 ani. Patric mai are un argint cucerit în circuitul Best Foot Forward, obținut cu două săptămâni în urmă la Viena. Cu aceste rezultate, este liderul clasamentului în acest moment la categoria sub 16 ani.

”Sunt extrem de fericit, dar mai este un drum lung de parcurs, cu multe etape la ambele discipline, bowl și street. Obiectivele mele sunt clare și sper să reușesc să mă mențin în fruntea clasamentelor. Îmi doresc să obțin rezultate bune și la următoarele competiții”, a declarat Patric.

Următorul concurs va avea loc în Budapesta. Va fi o întrecere de bowl, unde ”The Flying Boy” este de asemenea liderul ierarhiei sportivilor sub 16 ani, după ce a câștigat etapa precedentă, din Austria.

Sursă informații și foto: Bogdan Iluț – președinte ACS Extrem Rivulus Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Povestea băimăreanului care la 8 ani a intrat în Cartea Recordurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.