În Chișinău are loc a 32-a ediție a Campionatul European de skandenberg. Competiție destinată juniorilor, seniorilor, veteranilor, precum și sportivilor paralimpici. Peste 1.000 de competitori din 31 de țări participă la Campionatul European. 9 dintre ei sunt legitimați la CS Unirea Șișești.

Participând în premieră la categoria super grea, Olimpiu Făt a reușit să obțină titlul de campion european la brațul stâng și un argint la brațul drept. Pentru maramureșean este al patrulea titlu continental din carieră.

Raul Chiș a devenit campion european la categoria -80 kg, tineret, la brațul stâng. A câștigat argintul la brațul drept. Vasile Scurtu a cucerit bronzul la brațul drept categoria -80 kg, disabled, plus un loc 4 la brațul stâng. Adina Chiș, singura prezență feminină din lotul celor de la Unirea Șișești, s-a clasat pe poziția a patra la categoria tineret, -55 kg, atât la brațul stâng, cât și la cel drept. Romeo Pava, la categoria -80 kg, juniori, s-a clasat pe 5 la ambele brațe. Cu brațul stâng, Ionuț Tomoioagă a câștigat locul 6 la categoria -90 kg, tineret. Tiberiu Buta a obținut o clasare pe 7 la brațul stâng, în cadrul categoriei -90 kg, tineret.

Ultimii doi maramureșeni ce vor reprezenta România la Campionatul European din Chișinău sunt cei doi seniori, Ștefan Tamaș, categoria -90 kg, respectiv Alexandru Racz, categoria -80 kg.

Informații și foto: Alin Boțioc

CITEȘTE ȘI:
Skandenberg – Campionat Național | Olimpiu Făt, patru titluri naționale câștigate în premieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.