Echipa Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” din Baia Mare a câștigat premiul I la Concursul național de programare de aplicații mobile ”Hardcore Entrepreneur” cu o afacere tip aplicație smart phone, numită ”Night Owl”, care vizează industria timpului liber.

Adrian Cheța, Patrik Contra, Raris Moiș și Andrei Pop, elevi în clasa a XI-a B la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” din Baia Mare, au participat la a treia ediție a Concursului național de programare de aplicații mobile ”Hardcore Entrepreneur”. Concurs organizat de Facultatea de Inginerie în Limbi Străine de la Universitatea Politehnica din Bucureşti și de Cluburile de programare pentru copii și tineri Punctul IT.  ”Hardcore Entrepreneur” este dedicat elevilor de gimnaziu și liceu din învățământul de stat și particular din România. ”A avut o componentă de 40% IT și 60% plan de afaceri”, menționează profesorul Gavril Ardusătan, cel care a fost mentorul șincaiștilor pentru această competiție.

Echipa Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” a conceput o afacere tip aplicație smart phone, numită ”Night Owl”, care vizează industria timpului liber. ”Sunt foarte mândru să vă anunț că echipa Night Owl a câștigat premiul I pe țară, alături de Colegiul Național «Sfântul Sava» din București. Sunt extrem de mândru de ei. Au fost mult peste așteptările mele”, declară mentorul premianților.

Sursă informații: Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare. Sursă foto: Facebook / Gavril Ardusătan

CITEȘTE ȘI:
Echipajul Maramureșului, mențiune la etapa națională a Olimpiadei „Universul cunoașterii prin lectură”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.