”Siluete și culori”, aceasta este tema primei ediții a evenimentului ”Baia Mare Fashion Show”. Un proiect caritabil, fondurile strânse fiind folosite pentru dotarea sălii de spectacole de la Colegiul de Arte Baia Mare.

”Baia Mare Fashion Show” este un eveniment aflat la prima ediție. Tema propusă, ”Siluete și culori”. Despre ce este vorba? ”O prezentare de modă unică, nonconformistă, care să adune împreună oamenii care apreciaza frumosul și noul. Profităm de această ocazie pentru a promova designerii locali, dar și naționali, cei care sunt la început de drum, dar și cei care și-au făcut un renume, precum și atelierele de creație care așteaptă să se afirme”, se arată pe pagina evenimentului.

Creațiile prezentate vor purta următoarele ”semnături”: Sandra Chira, Nealcoș, Maia Rațiu, Adelina Boie, Dora Sălăjan, Lucian Pop și IDO Clothing Brand. Elevii de la Colegiul de Arte Baia Mare vor prezenta colecția proprie. Seara va fi completată, la harpă, de Daria Batschi-Beleca, elevă la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” București.

Sub cupola ”Siluete și culori”, vor fi prezentate ”cele mai variate stiluri vestimentare create de atelierele de creație și designeri pasionați de arta frumosului. Evenimentul va cuprinde piese unice vestimentare, stilurile diferite reușind să atingă toate preferințele în materie de haine”, promit organizatorii.

”Baia Mare Fashion Show” este un proiect caritabil organizat de Rotary Club Baia Mare. Are loc în 1 aprilie, de la ora 18.00, la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare». Intrarea se face pe bază de invitație.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații: Baia Mare Fashion Show. Imagine de la Pixabay

CITEȘTE ȘI:
Avangardă și contemporaneitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.