În perioada 18-20 mai, Şcoala Gimnazială cu Program Suplimentar de Muzică şi Arte Plastice Sighetu Marmaţiei organizează cea de-a XXIX-a ediţie a Concursului Național de Interpretare Instrumentală și de Arte Vizuale cu participare internaţională. Se adresează elevilor instrumentişti din clasele I-VIII şi elevilor plasticieni din clasele V-VIII. Participă concurenți din Cehia, Ucraina și România. ”Prin acest concurs se urmăreşte stimularea şi popularizarea tinerelor talente, precum şi cunoaşterea de către elevi a celor mai valoroase creaţii româneşti şi universale”, menționează organizatorii.

Deschiderea concursului are loc joi, 18 mai, de la ora 18.00, în sala de spectacole „Monica Chifor”. Recitalul de deschidere va fi susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale cu Program Suplimentar de Muzică şi Arte Plastice Sighetu Marmaţiei. În holul sălii de concerte vor fi expuse lucrările participante la secțiunea de arte vizuale a concursului.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş.

Sursă informații: Şcoala Gimnazială cu Program Suplimentar de Muzică şi Arte Plastice Sighetu Marmaţiei. Imagine de  la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Din 10 aprilie, înscrieri la „Nuanțe de primăvară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.