Orice profesor ar trebui să știe să salveze viața unui copil, atunci când este nevoie. Avem proiectul „Și profesorii pot salva”, lansat la începutul anului școlar, derulat de Fundația pentru SMURD în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, care continuă și în acest an, noi școli fiind implicate.

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a anunțat că în zilele de 26 și 27 ianuarie, la Școala Gimnazială Băița de sub Codru, a avut loc o sesiune de instruire pentru cadrele didactice de la Școala Gimnazială Oarța de Sus, Școala Gimnazială Bicaz, Școala Gimnazială „Mihai Olos” Ariniș, Școala Gimnazială Asuaju de Sus și Școala Gimnazială Băița de sub Codru.

„Cei 61 de participanți au beneficiat de prezentarea suportului vital de bază și au exersat manevrele salvatoare: compresiuni toracice externe, dezobstrucția căilor aeriene și poziția laterală de siguranță. Pe toată perioada evenimentului, domnul inspector școlar pentru activități extrașcolare, Mihai Mureșan, a fost prezent alături de participanți”„, arată ISJ Maramureș.

FOTO Inspectoratul Școlar Judetean Maramureș/facebook

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.