Din 1 octombrie se schimbă programul și tarifele pentru cursele cu Mocănița, dar farmecul călătoriei prin Valea Vaserului rămâne același.

Din 1 octombrie și până în 15 noiembrie, Mocănița va circula în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, cu plecare de la ora 9:00.

Un bilet costă 62 lei. Pentru studenți și pensionari, prețul este de 52, iar pentru elevi – 42. Există și varianta achiziționării biletului Mocănița Special (include pachet de prânz), contra sumei de 106 lei/adult, 96 lei/student sau pensionar, 74 lei/elev.

Recomandarea celor de la Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus este ca biletele să fie achiziționate online. Programul curselor se adaptează în funcție de sezon.

Un traseu cu Mocănița durează în jur de 6 ore (dus-întors). ”La km 21,6 al căii ferate forestiere, se găseşte staţia Paltin – destinaţia trenurilor cu abur regulate pentru turişti. Pe lângă posibilitatea de a servi un picnic din oferta de mâncare proaspăt pregătită, turiştii pot admira defileul de pe o platformă de observare situată în apropiere sau pot să facă o scurtă drumeţie până la galeriile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, informează cei de la Calea Ferată Forstieră Vișeu de Sus.

🚂 Mai multe informații despre călătoria cu Mocănița sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.