Consilierii județeni au aprobat în ședința ordinară din 29 ianuarie modificarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie „Reabilitare DJ 186 sector Bârsana (DJ185) – Strâmtura – Rozavlea – Şieu – Bogdan Vodă – Dragomireşti – Săliştea de Sus – Săcel (DN17C)”. În traducere lipsită de termeni pretențioși ar veni că se deschide calea lucrărilor de reabilitare. În aceeași situație – favorabilă  – se află și DJ 187, de pe Valea Ruscovei.

Autorizația de construire poate să fie eliberată în cel mai scurt timp posibil, după care poate să fie dat ordinul de începere a lucrărilor, potrivit conducerii Consiliului Județean.

Obiectivul de investiţie „Reabilitare DJ 186 sector Bârsana (DJ185) – Strâmtura – Rozavlea – Şieu – Bogdan Vodă – Dragomireşti – Săliştea de Sus – Săcel (DN17C)” este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, program guvernamental gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pentru finanțarea proiectelor locale de dezvoltare prin realizarea unor lucrări de infrastructură rutieră. Sectorul de drum DJ 186 propus pentru reabilitare are o lungime totală de 39,2 kilometri, valoarea contractului de finanțare ridicându-se la suma de 114,73 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.