”O faptă bună de Crăciun!”, inițiativa Love2share, ajunge în acest an la a zecea ediție.

”Vă mai amintiți cum arată Crăciunul în ochii unui copil? Cadouri colorate aduse de însuși Moș Crăciun, care așteaptă sub un brad magic, împodobit cu cele mai minunate globuri, luminițe și ornamente, imagine desprinsă parcă dintr-o altă lume, o lume a basmului și a poeziei, într-o casă primitoare, călduroasă și plină de iubire unde te îmbie mirosul de măr și scorțișoară, dar, mai presus de toate, mirosul oamenilor fericiți”, de aici încep cei de la Love2share să contureze ediția 10 a evenimentului ”O faptă bună de Crăciun”.

”Noi ne-am propus (…) să contribuim la fericirea câtorva sute de copii pentru care imaginea descrisă mai sus este una greu de imaginat ca putând fi una reală, trăită de ei. Haideți să îl aducem pe Moș Crăciun în casele lor!”, dezvăluie organizatorii spiritul evenimentului.

Sunteți invitați să îl ajutați pe Moș Crăciun să îndeplinească dorințele unor copii mai puțin norocoși. Scrisoarea în plic va ajunge direct la Moș Crăciun, dar varianta ei în format electronic va ajunge la voi. Ajutoarele lui Moș Crăciun. Bugetul pentru o scrisoare se va încadra în 150-200 lei. Cadoul va fi dus la sediul Love2share până în 10 decembrie.

”Anul trecut am reușit împreună cu voi, oameni minunați, să ajungem la 900 de copii, 400 de copii au scris scrisoare și încă 500 de copii au primit pachete cu dulciuri”, informează cei de la Love2share. Speranța este ca, în acest an, cadourile să ajungă la 1.000 de copii!

🎄 Pagina evenimentului este disponibilă aici pentru detalii.

Sursă informații și foto: Love2share

 

CITEȘTE ȘI:
Până în 4 decembrie poți participa la campania ”Încalță un copil”, inițiată de Mirela Retegan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.