După ce selecționerul naționalei de fotbal, Mirel Rădoi, și-a anunțat plecarea de pe banca primei reprezentative dinainte de a se încheia preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, am rămas cam în aer. Sau, cum s-ar zice în termeni populari, fiii ploii, fără selecționer. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut o discuție cu Hagi, însă acesta din urmă i-a spus că iși vede de proiectul lui la Farul, unde e și acționar majoritar, și antrenor, așa că nu preia naționala.

Rămâne să vedem cu cine vor mai discuta cei de la federație. Sau pe cine vor reuși să convingă. Ori cine va mai refuza. Nume se tot vehiculează în mediul public, însă asta contează mai puțin, important e cine va fi alesul, desemnatul, cum vreți a-i spune.

Cumva am închis cercul: nu prea aveam echipă (dat fiindcă nu am prins locul doi într-o grupă cu adversari – lăsând deoparte Germania – precum Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein), iar acum, colac peste pupăza fotbalului, n-avem nici antrenor.

În varianta de impas în care suntem, poate că ar fi bine să-i trimitem o scrisoare lui Moș Crăciun. În care să-l rugăm să ne aducă un selecționer. Poate și Moșului îi place fotbalul și ne ajută.

Tiberiu Sabo

Sursa foto: frf.ro

CITEȘTE ȘI: Despre speranțe și praful de pe tobă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.