Marți, 7 iunie, mare eveniment mare la Muzeul Satului. Școala Populară de Artă Baia Mare din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș prezintă spectacolul de final de an școlar.

Toți elevii de la toate specializările și din toate clasele vor urca pe scenă. De la celebrul tango ”Por una cabeza” al lui Carlos Gardel, la dansuri din Maramureșul voievodal. De la romanticul Yiruma, la energica învârtită din Chioar. Un evantai larg de exprimări artistice vor desfășura pe scena de la Muzeul Satului elevii Școlii Populare de Artă timp de aproape trei ore.

”Muncim un an întreg pentru acest spectacol și venim foarte bucuroși la întâlnirea cu dumneavoastră. Am ales cele mai frumoase momente și sperăm să le savurăm împreună!”, a declarat pentru eZiarultău prof. Codruța Lupșe.

Și fiindcă le-au fost tot anul alături, profesorii nu își vor abandona tocmai acum elevii. Așa că pe scenă va urca și orchestra Școlii Populare de Arte (dirijor, prof. Vasile Cordea), care va susține un moment aparte cu susținerea profesorilor.

De asemenea, în baza parteneriatului existent între Școala Populară de Artă din Baia Mare și cea din Satu Mare, la spectacolul din 7 iunie vor fi prezenți și oaspeți de la Școala de Arte Satu Mare.

”Ne dorim să fie cât mai mulți spectatori în fața scenei, deoarece elevii noștri abia așteaptă să dăruiască, dar și să primească emoție. Sunt talentați, sunt harnici și ne mândrim cu ei”, mărturisește prof. Codruța Lupșe.

Spectacolul va începe la ora 17.00.

Sursă foto: Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Liviu Borlan” Maramureş

CITEȘTE ȘI:
Emoții mari pe o scenă mică: spectacol al Școlii Populare de Artă Baia Mare | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.