”În ultimele două zile, scafandrii ISU din județele Bistrița-Năsăud, Cluj și Maramureș și-au testat rezistența fizică în Lacul Colibița”, anunță azi Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

”Deși este una dintre cele mai grele meserii, pe care nu o poate face oricine, sunt oameni care aleg acest drum plin de provocări!”, scriu cei de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență pe contul de socializare, adăugând: ”Pregătirea nu ține cont de vreme! Și-au pus costumele pe ei și s-au antrenat în apa rece ca gheața!”

Este vorba despre scafandrii ISU din județele Bistrița-Năsăud, Cluj și Maramureș care și-au testat rezistența fizică în Lacul Colibița. ”Sunt conștienți că pentru a face față misiunilor reale au nevoie de zeci de ore de stat în apă și capacitatea de a lua decizii la limită, în cele mai dificile situații”, informează sursa citată. ”Frigul și apa rece nu ne descurajează! Ne antrenăm ca să facem față în orice situație, în orice anotimp”, este mesajul celor de la ISU Maramureș.

Pe timpul antrenamentelor, scafandrii ISU nu au fost singuri: Alberto Cristaudi, scafandru voluntar în cadrul ISU Maramureș, a întregit echipa.

Sursă informații și video: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (credit video: Alberto Cristaudi). Sursă foto: ISU Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.