În perioada 19-21 iunie, în județul Neamț s-a desfășurat competiția ”Scări pe Toaca’”, un concurs care testează anduranța și pregătirea fizică a concurenților, prin parcurgerea celor două probe de foc.

”Pentru noi este prima participare la această competiție. Plt. adj. șef Deak Csaba, plt. Dragoș Cristian, sg. maj. Grigor Claudiu, soldat Chirică Andrei, soldat Hojda Bogdan și soldat Nebela Eduard sunt pompierii maramureșeni care au reprezentat inspectoratul nostru.

Cei șase curajoși, alături de încă peste 100 de pompieri din alte 27 de județe, au parcurs un traseu de aproape 7 km, cu diferență de nivel de aproximativ 1100 de metri, prin masivul Ceahlău. Cea de a doua probă a presupus urcarea de către concurenți, a celor 519 trepte care asigură accesul spre vârful Toaca, echipați în costumul de protecție tip pompier și cu aparatul de respirat cu aer comprimat.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de către Claudiu, care s-a situat pe locul 4 la categoria a II-a de vârstă, și de Cristian, care a ocupat locul 5 la categoria sa. Se spune că orice început e jumătate din întreg. Vom urca treaptă cu treaptă și vom deveni tot mai buni. Aprecieri pentru munca depusă și felicitări pentru rezultatele obținute!”, transmite ISU Maramureș.

Sursa text și foto: ISU Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.