Un altfel de eveniment a avut loc la Academia de Handbal ”Alexandru Csepreghi” cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Colindele s-au împletit cu meciurile demonstrative, bunătățile gustoase s-au combinat cu emoția venirii lui Moș Crăciun. ”O ocazie perfectă pentru copii să învețe să ofere și să primească daruri”, se arată în postarea academiei.

Academia de Handbal ”Alexandru Csepreghi” a organizat un eveniment care a marcat finalul de an. ”Pentru cei peste 30 de copii invitați la sala de sport din Tăuții de Sus să participe la această sărbătoare, Crăciunul este în alb și negru, nu încărcat de emoție și plin de magie așa cum îl vedem noi. Anul acesta, cu ajutorul părintelui Mihali de la Biserica Ortodoxă din Tăuții de Sus, în această perioadă în care magia Crăciunului ne inundă sufletele cu bunătate și ne face mai darnici și alături de părinții sportivilor de la academia noastră am încercat să aducem zâmbete pe buzele acestor copii”, menționează reprezentanții academiei.

Înființată în 2021 de handbaliștii Alexandru Csepreghi și Daniel Bera cu scopul de a promova handbalul în rândurile copiilor, determinându-i să îndrăgească acest sport precum și ideea de fair-play, Academia de Handbal ”Alexandru Csepreghi” derulează și programul ”Educație prin handbal”. ”Obiectivul este de a crea și dezvolta atât sportivi de succes, precum și oameni responsabili, echilibrați și implicați”, se menționează pe site-ul academiei.

Tocmai sub generoasa cupolă a acestei idei de a oferi educație și în terenul de joc, precum și în afara lui, se încadrează serbarea de final de an. ”Am organizat meciuri amicale între sportivii academiei și, așa cum pentru maramureșeni cele mari satisfacții vin atunci când împart cu alții, părinții au gătit acasă pentru toți invitații. Momentul cel mai așteptat a fost sosirea moșului cu sacul plin de cadouri”, spun organizatorii. Din ”arsenalul” sărbătorii nu au lipsit colindele interpretate de Corul Bisericii Ortodoxe din Tăuții de Sus.

Sursă: Academia de Handbal ”Alexandru Csepreghi” (credit foto, Gabriel Ghenoiu)

CITEȘTE ȘI:
Academia ”Csepreghi” a organizat în Baia Sprie primul macadam de handbal din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.