Rareș, Adam și Tudor

Campionatele Naționale de șah pe echipe pentru juniori au avut loc în Sebeș. Doi sportivi legitimați la Clubul Tinerii Lei din Baia Mare au urcat pe podium. Rareș Foral a devenit vicecampion național la Under 8, iar Marian Mureșan a câștigat bronzul la Under 12.

Rareș Foral de la Clubul Tinerii Lei Baia Mare a evoluat pentru CSȘ Viitorul Cluj-Napoca la Campionatele Naționale de șah pe echipe. Alături de Adam Mihai și Tudor Pătărău. Ei au câștigat medalia de argint la proba de șah rapid, categoria sub 8 ani. Echipa formată din Rareș, Adam și Tudor (foto deschidere) a fost antrenată de Alin Toma.

Marian Mureșan, dublu legitimat la LPS Satu Mare și Tinerii Lei Baia Mare, a făcut echipă la sub 12 ani cu Ștefan Butuza și Marius Tătar. Au concurat pentru CSȘ Târgu Mureș și au luat locul 3 la șah rapid. Antrenorul echipei a fost Iosif Baratosi.

Andrei Năsui, dublu legitimat la LPS Satu Mare și Tinerii Lei Baia Mare, a făcut echipă la sub 12 ani cu Dominik Seletye și Balazs Kovacs. Au jucat pentru CSM Olimpia Satu Mare, iar cel mai aproape de podium au fost la proba de șah rapid, unde au ocupat locul 4. Cei trei au fost antrenați de Ciprian Muntean.

Sursă informații: Adrian Lucian Griga – Tinerii Lei Baia Mare. Sursă foto: Adrian Lucian Griga, Federația Română de Șah

CITEȘTE ȘI:
Șah | Sofia Vălean, trei medalii la Campionatele Naționale pe echipe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.