Cum ar fi să mergi la mall pentru a cumpăra produse autentice de la producători atestați din România? MallTaranesc te ajută. Peste 60 de gospodari din Maramureș s-au înscris deja și te așteaptă să le treci pragul, chiar și numai virtual…

”Știm că îți dorești să ai acces la produse locale autentice. Că îți dorești să știi de unde vine mâncarea ta. Și mai presus de toate, să ai încredere în cei care o produc. Acum ai posibilitatea de a avea toate cele de mai sus, începând cu identificarea producătorilor locali și terminând cu posibilitatea de a da un rating gospodăriei în care ai fost. Acum ai posibilitatea de a te implica și a-i identifica pe cei care pot hrăni sănătos România!”, se arată în descriere aplicației de mobil MallTaranesc.

Aplicația pentru mobil îți arată gospodarii locali pe o rază de maximum 60 km de tine, MallTaranesc fiind o aplicație care face legătura între familiile de la oraș și gospodăriile de la țară.

”Odată cu acest sfărșit de săptămână, poți să vizitezi producătorii locali folosind aplicația MallTaranesc și apăsând pe butonul „Direcții”. Sau poți să-i suni sau trimite un mesaj. Este prima și singura aplicație dedicată micilor producători și are ca scop crearea unei legături sociale. Adică mai mult decât o simplă achiziție de produse”, sunt precizările oferite pe contul de Facebook al MallTaranesc.

Producătorii sunt ușor de localizat de potențialii clienți, beneficiază de o prezentare personalizată, au posibilitatea de a fi contactați facil, de a interacționa cu potențialii clienți și de a-și crește vizibilitatea prin completarea unui chestionar de evaluare.

Clienții pot ușor identifica gospodarii din apropiere, de a lua legătura cu ei și de a ajunge… la ei în curte din 2 click-uri. De asemenea, pot evalua gospodăriile în care au fost, ajutându-i și pe alții să identifice gospodarii care merită să fie vizitați.

Produse alimentare și produse de artizanat vă așteaptă în MallTărănesc, alături de o hartă a gospodarilor. Peste 600 de produse autentice și peste 1.300 de gospodari înscriși. Dintre aceștia, 62 sunt din Maramureș.

”Cumpărând de la acești producători hrănești două familii: a ta și a lor!”, spun cei de la Asociația Creștem România Împreună (Brașov) – inițiatoarea MallTaranesc.

Puteți descărca aici aplicația pentru mobil sau puteți aici vizita platforma MallTaranesc.

Sursă informații și foto: MallTaranesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.