La nivelul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș s-a constituit în acest an structura denumită Casa Meșterilor Populari.

”Toți meșterii populari legitimați de instituția noastră și cei care doresc să devină meșteri populari vor fi evaluați sau reevaluați conform noii proceduri. Această procedură internă are drept scop clasificarea meșterilor populari pe categorii așa cum sunt descrise în Regulamentul de funcționare și organizare a Casei Meșterilor Populari (document disponibil la sediul instituției)”, anunță Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș.

Meșterii populari, în vederea acestei evaluări/reevaluări, trebuie să depună la sediul instituției (Baia Mare, str. Culturii nr. 7A) un dosar care va conține: fotografii (în format fizic sau electronic) sau materiale video pe suport USB/CD cu produsele meșteșugărești realizate; diplome sau premii obținute pentru produsele meșteșugărești (dacă este cazul); copia cărții de identitate/buletinului; cerere de evaluare a dosarului (disponibilă la sediul instituției).

Pentru informații suplimentare puteți apela 0262-211560 sau trimite e-mail la adresa cjcpctmm@gmail.com.

Sursă: Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Ateliere meșteșugărești, în Călinești și Vadu Izei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.