CSM Știința Baia Mare / Romanian Wolves - Rugby Europe Super Cup, 2023 (Sursă foto: CSM Știința Baia Mare)

Federația Română de Rugby vă propune să îi alegeți pe cei mai buni jucători, jucătoare, antrenori și arbitri în cadrul „Superlativelor din rugbyul românesc”. Sunt 14 categorii, la fiecare figurând câte cinci propuneri și, la fel ca anul trecut, sistemul de vot este doar online.

Șase ”zimbri” sunt angrenați în cursa superlativelor. Ștefan Iancu este nominalizat la categoria cel mai bun jucător român în Liga Națională de Rugby. Jason Tomane și Taliauli Sikuea figurează la categoria cel mai bun jucător român naturalizat în Liga Națională de Rugby. Căpitanul Nicollas Immelman candidează pentru titlul de cel mai bun jucător străin în Liga Națională de Rugby. La categoria cel mai bun jucător U23 în Liga Națională de Rugby figurează Paul Popoaia de la CSM Știința Baia Mare. Eugen Apjok a intrat în cursa pentru titlul de cel mai bun antrenor de seniori Rugby XV.

Sistemul de vot este simplu: puteți opta pentru o singură variantă la fiecare categorie, iar la sfârșit trebuie să introduceți adresa de email pentru a valida votul. Votul este confidențial, iar adresa dvs. de email va fi folosită doar pentru validarea votului. Puteți să vă exprimați opțiunile până în 17 ianuarie.

Sursă informații: Federația Română de Rugby. Sursă foto: CSM Știința Baia Mare

Sursă: Rugby România

CITEȘTE ȘI:
Rugby | Opt ”zimbri” convocați la națională

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.