Doi jucători și un antrenor de la cluburi din Baia Mare participă la Campionatul European Under 18 de rugby care începe mâine în Rusia.

Naționala Under 18 a României participă în perioada 2-10 octombrie la Campionatul European. Competiția are loc la Kaliningrad (Rusia).

În urma stagiului de selecție și pregătire de la Snagov, a fost stabilit lotul de 26 de jucători ce va evolua în Rusia. Din Baia Mare, în lotul României figurează Cosmin Todoran (CSM Baia Mare) și Alexandru Andrieș (CSȘ 2 Baia Mare). În staff, Răzvan Popovici – antrenor (CSȘ 2 Baia Mare).

”Toată lumea așteaptă participarea la Campionatul European, va fi prima competiție după doi ani, eu sunt foarte optimist și cred în acești copii, cred în munca noastră, ne dorim să reprezentăm cu mândrie România, să îi facem mândri pe oamenii care se uită”, a declarat pentru site-ul Federației Române de Rugby Marius Tincu, antrenorul principal al ”Stejăreilor”.

La Campionatul European de la Kaliningrad participă opt echipe. Alături de România vor evolua Georgia, Spania, Portugalia, Rusia, Belgia, Olanda și Cehia. România va debuta duminică, 3 octombrie, în compania Spaniei. Meci transmis în direct pe Rugby Europe TV.

Lotul României pentru Campionatul European Under 18, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

 

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Under 18 | Trei din Baia Mare, în lotul lărgit pentru Campionatul European

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.