Cu 22-5 s-a impus CSȘ 2 Baia Mare în compania CSȘ Unirea Iași în finala Diviziei Naționale pentru Under 18. Andrei Schutz de la echipa campioană a fost considerat omul finalei.

”Toate finalele au povestea lor! A fost o primă repriză foarte echilibrată. Am reușit să ne desprindem după pauză și să câștigăm. Felicit echipa din Iași: s-a dovedit a fi un adversar puternic!”, a declarat pentru eZiarultău antrenorul Răzvan Popovici.

Au punctat pentru CSȘ 2: Schutz, Maghiar și Hanțig – câte un eseu, Andreica – o transformare și lovitură de pedeapsă, Chelariu – o transformare.

”Doresc să îi felicit pe băieți pentru dăruirea dovedită și pentru sacrificiile făcute în acest campionat. După o perioadă lungă de pauză din cauza pandemiei, au reușit să se pregătească și să obțină acest rezultat minunat. Este al 14-lea titlu și sper să nu ne oprim aici! Le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut pentru a cuceri titlul național”, a mai spus tehnicianul.

CSȘ 2 Baia Mare: Vasile Danci, Alexandru Șchiop, Ciprian Sălceanu, Marian Michel Cozma, Gabriel Hanțig, Erwin Kis, Cătălin Maghiar, Ionuț Andrei Schutz, Eduard Andreica, Traian Bucșa, Cosmin Chelariu, Francisc Ierimiaș, Darius Mariș, Richard Samu, Dragoș Paoletto, Petrică Nagy, Darius Lupșe, Darius Zeic, Mihai Andrei Lopată, Mihai Paul, Ioan Zoicaș. Antrenori: Răzvan Popovici și Mircea Taloș.

Aurora Băicoi a câștigat finala mică disputată contra clujenilor de la Vitorul cu 45-15.

Sursă foto: Federația Română de Rugby, Răzvan Popovici

Știre actualizată.

CITEȘTE ȘI:
Rugby – U18 | CSȘ 2 Baia Mare luptă pentru aur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.