După ce s-a anunțat că și în 2024 ”zimbrii” vor fi pregătiți de trioul Eugen Apjok (antrenor principal), Paul Rusu (antrenor secund) și Ionuț Pop (preparator fizic) și s-a dat vestea primei despărțiri la final de an 2023 (de Adrian Apostol), a venit rândul știrilor legate de contracte prelungite la CSM Știința Baia Mare.

”Doi dintre cei mai valoroși jucători ai noștri au decis să continue alături de noi pentru cel puțin încă un sezon” – aceasta este cea mai recentă informație dinspre CSM Știința Baia Mare. Și se referă la ”zimbrii” Jason Tomane și Kefentse Mahlo.

În februarie 2019 dădeau de veste oficialii CSM Știința cu privire la transferul jucătorului de origine australino-neozeelandeză Jason Fareti Lemalie Tomane. Născut în 4 martie 1995, Jason Tomane și-a început parcursul în sportul cu balonul oval la Rugby Sunnybank. Club pentru care a jucat în perioada 2011-2016. În 2017, Tomane evoluează pentru Gai Wu Hong Kong. În iarna lui 2018 ajunge în România, la CSM București.

La finalul lunii martie 2022 anunțau oficialii clubului băimărean transferul lui Kefentse Mahlo. Născut în 31 martie 1993, aripa sud-africană și-a început cariera în 2008. Pentru „antilopele” de la Hoerskool Benvorster. În 2014 face pasul spre competițiile rezervate seniorilor. În perioada când evolua la Under 16 și Under 20, a fost convocat în lotul lărgit al Africii de Sud. (G.D.)

Sursă: CSM Știința Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Rugby | Trioul Apjok – Rusu – Pop rămâne la cârma ”zimbrilor” și în 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.