Pe stadionul Ghencea se vor afla mâine față în față Steaua București și CSM Știința Baia Mare, ambele neînvinse în actuala ediție de SuperLigă.

În a treia etapă din SuperLigă, CSM Știința Baia Mare are mâine meci la Steaua București. Ambele echipe abordează confruntarea de pe stadionul Ghencea după victorie: steliștii s-au impus cu 46-6 la Tomitanii Constanța, băimărenii au câștigat cu 29-24 jocul de acasă cu SCM Timișoara. Pe locul 1 în clasament este Steaua, ”zimbrii” sunt pe 2, cele două adversare de mâine având câte 9 puncte fiecare.

Niciuna dintre cele două echipe nu a cunoscut în acest an gustul înfrângerii, pe lângă cele două victorii din SuperLigă fiecare ieșind neînvinsă și din turul Cupei României (2 meciuri pentru Baia Mare, 1 joc pentru Steaua).

Luând toate aceste detalii în calcul, la care se adaugă și istoria confruntărilor de foc dintre cele două echipe, întâlnirea de mâine are toate ingredientele pentru a fi un spectacol sportiv numai bun de savurat. Partida dintre Steaua și CSM Știința începe mâine la ora 12.00 și va fi transmisă în direct de TVR 1. (G.D.)

Sursă foto: Federația Română de Rugby (credit foto Dan Buia / Sport Pictures)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.