CSM Știința Baia Mare întâlnește, în ultima etapă din grupele Ligii Naționale de rugby, echipa din Cluj-Napoca. O grupare care nu a câștigat niciun meci în acest sezon. Expresia ”condamnați să câștige” este uzitată până la epuizare, dar mâine, în cazul ”zimbrilor”, este cât se poate de valabilă…

În ultima etapă din grupele Ligii Naționale de rugby, CSM Știința joacă mâine acasă împotriva clujenilor de la Universitatea ELBI. În compania acestui adversar, în tur, ”zimbrii” au repurtat prima lor victorie din acest sezon. Scor final, 71-7. Din acel moment, băimărenii au mers din succes în succes, legând patru victorii consecutive. Cea mai recentă înregistrată în etapa 9, împotriva timișorenilor, scor 40-10.

Cu 21 de puncte, CSM Știința este pe locul 3 în clasament. La trei puncte de liderul Steaua și la unul singur de Dinamo. Dat fiind că ocupanta locului 2 stă mâine, victoria (cu punct bonus sau nu) duce campioana en-titre pe locul secund. Și, în funcție de rezultatul care se va înregistra între Timișoara și Steaua, ”zimbrii” ar putea chiar sui până pe locul 1 în ierarhia grupei.

Clujenii nu au înregistrat nicio victorie în acest sezon, ocupând ultimul loc al grupei. Cea mai recentă înfrângere este cea suferită în etapa 8 în compania timișorenilor, scor 20-55.

Meciul dintre Baia Mare și Cluj începe la 13.30. În celălalt joc al etapei 10, Timișoara primește vizita Stelei. Tot mâine, de la 11.00. Meci transmis de Rugby TV. (G.D.)

Sursă foto: CSM Știința Baia Mare (credit Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Liga Națională | O victorie și o rocadă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.