Sursă: FRR

CSM Știința Baia Mare joacă mâine la SCM USV Timișoara. Campionii au două înfrângeri în tot atâtea meciuri disputate în acest sezon. Gazdele, în schimb, au câștigat ambele partide jucate.

În a patra etapă din Liga Națională de rugby, CSM Știința Baia Mare joacă mâine în deplasare la Timișoara. Campionii României nu au avut un debut de sezon ideal, având două meciuri disputate și tot atâtea înfrângeri: 14-20 cu Steaua, 31-17 la Dinamo. Cu un punct, ”zimbrii” sunt pe locul 4 în clasamentul Grupei 1. Timișorenii, în schimb, au disputat tot două meciuri, dar le-au câștigat pe ambele: 22-3 cu Dinamo, 47-10 cu clujenii. Cu 9 puncte, adversarii de mâine ai campionilor sunt pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu Steaua, liderul grupei, și Dinamo, ocupanta locului 3.

Meciul dintre Timișoara și Baia Mare se dispută mâine, de la ora 11.00. Va fi transmis de Rugby TV. În celălalt joc al etapei 4, Steaua primește azi vizita dinamoviștilor, începând cu ora 19.45. Joc transmis de Prima Sport 2. (G.D.)

Echipele probabile, aici.

Sursă foto: FRR

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Liga Națională | ”Zimbrii”, învinși de Dinamo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.