Alexandru Bucur (Sursă foto: Rugby România, credit: Paul Ursachi / Sport) Pictures

CSM Știința Baia Mare joacă sâmbătă, 2 aprilie, finala Cupei României, contra SCM – USAMVB Timișoara. Obiectivul ”zimbrilor” este câștigarea trofeului și realizarea unui nou event.

Baia Mare vs Timișoara este un duel de tradiție. Cele două echipe se vor afla din nou față în față sâmbătă, 2 aprilie, pe Stadionul Național Arcul de Triumf. ”Ne așteptăm să fie un meci greu, toți știm că meciurile cu Timișoara au încărcătură fizică și emoțională foarte mare, ne așteptăm să fie un meci disputat care să se joace până în ultimul minut”, spune centrul Alexandru Bucur, citat de Federația Română de Rugby.

În această săptămână se pun la punct ultimele finisaje în angrenajul campioanei. ”Antrenamentele decurg bine, ne-am folosit de aceste zile ca să remediem mici lucruri pe grămadă și treisferturi, să nu apară probleme, iar sâmbăta la meci să fim în cea mai bună formă a nostră”, menționează Bucur.

Cu gândul la victorie merg băimărenii în capitală. Componentul CSM Știința mărturisește: ”Obiectivul este ca întotdeauna, în toate meciurile pe care le jucăm, victoria. Vrem să câștigăm Cupa României, știm că băieții de la Timișoara își doresc foarte mult acest trofeu ținând cont că nu l-au mai câștigat demult, iar acest lucru îi va motiva și mai mult, însă asta nu ne va opri pe noi să ne îndeplinim obiectivul. Dorim să realizăm încă o dată eventul!”

Finala va începe la ora 12.00 și va fi transmisă în direct de TVR 1.

Interviul complet cu Alexandru Bucur, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby (credit foto – Paul Ursachi / Sport Pictures)

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Cupa României | Finala a fost reprogramată pentru 2 aprilie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.