Patric Iluț

59 de sportivi participă la Maramureș Rookie Fest. A treia ediție a evenimentului are loc în perioada 1-4 februarie pe pârtia olimpică din Borșa. 54 de rideri vor concura la snowboarding și cinci la freeski. Patru dintre competitori sunt români, restul vin din țări precum Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Germania, Slovenia, Bulgaria.

Singurul sportiv din Maramureș la startul etapei de World Rookie Tour este băimăreanul Patric Iluț. ”The Flying Boy” este câștigătorul primelor două ediții ale Maramureș Rookie Fest. ”La această etapă avem șase rideri din top 10 mondial la băieți și două fete din top 10 mondial la snowboarding. Printre ei, Patric Iluț, locul 3 mondial în clasamentul oficial World Sbowboard Federation – poziție fără precedent pentru România”, menționează Bogdan Iluț – președinte Asociaţia Club Sportiv Extrem Rivulus Baia Mare.

Sportivii încep să sosească mâine în Borșa. Vineri, 2 februarie, este zi oficială de antrenament. De la 17.30, participanții la Maramureș Rookie Fest sunt invitați la Centrul Cultural Borșa. Acolo unde vor viziona filmul documentar ”Visul olimpic din Transilvania”. Sâmbătă, 3 februarie, începe concursul propriu-zis. La ora 11.00 se dă startul în calificări atât la snowboarding, cât și la freeski. Pentru ora 14.00 sunt anunțate finalele.  Urmând ca festivitatea de premiere să înceapă la ora 17.30, la baza pârtiei. Maramureș Rookie Fest se încheie cu party cu DJ și concurs de jibbing la baza pârtiei (18.00).

Eveniment realizat în parteneriat cu Telegondola Borșa.

Sursă: Asociaţia Club Sportiv Extrem Rivulus Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Snowboarding | Băimăreanul Patric Iluț, pe locul 3 în clasamentul mondial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.