Raliul Maramureșului, a treia etapă din Campionatul Național Betano 2024, are loc în 31 mai și 1 iunie. Competiția vine la pachet cu restricții de circulație.

Ziua I

”Prima restricție a Raliului Maramureșului 2024 vizează închiderea acestui sector de drum – VEZI AICI – din localitatea Berința, în data de 31 mai, în intervalul orar 10:30-16:30. Cea mai importantă și de interes restricție a zilei de 31 mai este închiderea DN 18, în intervalul orar 16:30-23:45. Această restricție vizează sectorul de drum cuprins între km 15+000 (adică după ieșirea din localitatea Baia Sprie) și km 38+000 (adică intrarea în localitatea Mara, la Păstrăvăria Alex) ”, se arată într-un comunicat de presă.

Ediția din acest an a raliului maramureșean ajunge și în Sighetu Marmației, acolo unde se va desfășura prima probă spectacol, mai multe străzi din municipiul nordic al județului urmând a fi închise, potrivit organizatorilor Raliului Maramureșului, în intervalul orar 13:00-23:00. Aceste străzi sunt:
• str. Unirii de la sensul giratoriu „Plimob” până la sensul giratoriu „Big”
• str. Piața 1 Decembrie 1918 de la sensul giratoriu „Big” până la sensul giratoriu „Pompieri”
• str. Dragoș Vodă de la intersecția cu Str. Rodnei până la sensul giratoriu „Pompieri”
• str. Bogdan Vodă de la Primărie, str. Piața 1 Decembrie 1918 până la sensul giratoriu „Big”
• str. Ion Buteanu
• str. Basarabiei
• str. Mihai Viteazu de la intersecția cu str. Vasile Alecsandri până la intersecția cu Dragoș Vodă
• str. Alexandru Ivasiuc de la intersecția cu str. Vasile Alecsandri până la intersecția cu str. Dragoș Vodă

Ziua a II-a

Ziua secundă a competiției aduce după sine alte două restricții de circulație, prima dintre acestea vizând sectorul de drum următor – VEZI AICI – în intervalul orar 09:00-16:45. Cea de-a doua restricție este cuprinsă în intervalul orar 10:00-20:30 și prevede închiderea acestui sector de drum – VEZI AICI.

Restricții impuse de parcul de service din Baia Mare

”Automobilele de concurs necesită nu doar o pregătire temeinică înaintea fiecărei curse, ci și o servisare ca la carte înaintea fiecărei probe speciale, astfel că avem nevoie și de o zonă pentru parcul de service. Din acest motiv, Bulevardul Unirii din Baia Mare – pe sectorul cuprins între sensul giratoriu cu Bd. Republicii până la sensul giratoriu cu str. Oituz și str. Hortensiei de la sensul giratoriu cu Bd. Unirii până la sensul giratoriu cu str. Școlii și str. Serelor”, anunță sursa citată. Această restricție începe de azi și se încheie în 3 iunie, la ora 22:00.

Raliul Maramureșului 2024 este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Dr. Brown’s și se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Este cofinanțat de Consiliul Județean Maramureș, Primăria Baia Mare, Primăria Sighetu Marmației și Visit Maramureș.

Sursă: Raliul Maramureșului 2024. Foto deschidere (c) eZiarultău

RALIUL MARAMUREȘULUI
– program
– participanți

1 COMENTARIU

  1. Nu-i destulă poluare de toate tipurile în Baia Mare, mai trebuie și acest raliu? Cui prodest? Nici într-un caz nu ne folosește noua, băimărenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.