Uniunea Teatrală din România a anunțat, ieri, nominalizările la Gala Premiilor UNITER din acest an, iar Teatrul Municipal Baia Mare este pe listă, printre cele mai importante teatre din țară. Regizorul Tudor Dreve a fost nominalizat, la secțiunea debut, pentru regia spectacolului ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri”, de Lukas Bärfuss.

Pentru a 29-a ediție a Galei Premiilor UNITER, juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru Oana Cristea Grigorescu, Claudiu Groza și Cristina Rusiecki.

Spectacolele care au intrat în atenţia juriului sunt cele care au avut premiera în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020.

”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” a avut premiera în 20 septembrie 2020, repetițiile începând online în perioada pandemiei și finalizându-se pe scena teatrului. Spectacolul îi are în distribuție pe Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin și poate fi văzut la teatru sâmbătă, 5 iunie, de la ora 19.00, și în cadrul Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ATELIER, programat între 22 și 30 iunie.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.