O după-amiază cu partituri de Bach, Beethoven, Liszt, Chopin și Grieg sunt tonurile muzicale și culorile stilistice pregătite cu mult entuziasm și bucurie de către cei doi protagoniști ai recitalului de azi, 5 martie, de la Colegiul de Arte Baia Mare.

Studentă în anul IV la clasa prof. univ. dr. Daniel Goiți în cadrul Academiei Naționale de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Ara Pintican a început studiul pianului la Colegiul de Arte Baia Mare. Îndrumată de profesoarele Luminița Pop, Smaranda Grigorian și Rodica Marc. A participat la cursuri de măiestrie susținute de Anna Fedorova, Bogany Gergely, Gottlieb Wallisch, Aurelia Vișovan și Piotr Salajczyk.

Violonistul Daniel Pop, absolvent al Colegiului de Arte din Baia Mare, la clasa profesorului Ludovic Gebe, își continuă studiile la academia muzicală clujeană sub îndrumarea prof. univ. dr. Dorina Mangra. În prezent este masterand în anul I în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior și profesor de vioară la Colegiul de Arte băimărean.

În recital azi, începând cu ora 17.00. Intrarea este liberă.

Sursă informații: Colegiul de Arte Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Grupul Trei Parale, concert caritabil în Baia Mare | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.