A 14-a ediție a Raliului Zăpezii are loc în Cavnic în 16 și 17 februarie. Asta v-am spus deja. Azi revenim cu vești noi. 23 de echipaje din Cehia, Slovacia și România s-au înscris deja. Lista rămâne deschisă până în 14 februarie.

În weekend, organizatorii au testat… zăpezile. Nu au uitat să țină un ”jurnal”. Sâmbătă s-a pornit la drum din Cavnic: ”Într-o călătorie pe o secțiune de 3,7 km, urcând spre Cantonul Silvic Băiuț”. Odată ajunși în vârful Pasului Rotunda, se schimbă ritmul spre Băiuț: ”Această secțiune necesită o abordare diferită, aflându-ne în coborâre pe un traseu cu viraje mai tehnice care se îngustează spre sfârșitul etapei și se încheie într-o poiană chiar înainte de linia de sosire”. Concluzia? ”Deși vremea în țară s-a mai încălzit, minunatul nostru traseu este protejat și păstrat la rece de către munții și văile dimprejur”, asigură organizatorii.

Primul start (PROLOG – SS1) se va da în 16 februarie, la ora 18.00. În total vor fi două zile de competiție, patru secțiuni, 12+3 probe speciale. 67.36 km este lungimea totală a raliului. 59.51 km este lungimea totală a probelor speciale. Două clase: Rally și Just For Fun (Hobby/Promo/Amator). Comandamentul, secretariatul și biroul media vor funcționa la Royal Alpin Crown.

Raliul Zăpezii este un eveniment automobilistic introdus de Team Dakar România, organizat împreună cu Pin Me Studio și NSM Motorsport, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Sursă: Raliul Zăpezii Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Raliul Zăpezii Cavnic, o competiție cu poveste

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.