Ne-au plăcut de mici mașinuțele. Uneori le găseam sub brad, aduse de Moș Crăciun. Alteori le primeam lângă tortul aniversar. Și câteodată, când eram tare cuminți și foarte norocoși, le descopeream într-o zi oarecare, acompaniate de zâmbetul părinților.

Așa că azi, plimbându-ne printre ”mașinuțele” care aleargă dezinvolte prin Campionatul Național, am simțit că ziua de 1 iunie pentru noi a venit mai repede. Am savurat nu doar explozia de culori și modele, ci și zgomotele din preajma lor: ba calme ca un tors de pisică, ba nervoase, nerăbdătoare să alerge pe șoselele Maramureșului. Și parcă în preajma lor aerul are aromă de adrenalină și iz de aventură. Numai bune de savurat…

Azi le admirăm cum decorează altfel orașul: bijuterii pe roți, ”desenate” să facă performanță. O altfel de paradă a frumuseții… Le stă bine aici, în Maramureș, hai să recunoaștem! De mâine le admirăm făcând ce știu ele cel mai bine, ”dresate” de piloți și copiloți din țară și de peste hotare: spectacol. Raliul Maramureșului are o lungime totală de 588,25 km, cele 12 probe speciale cumulând 142,40 km.

 

Aici aveți programul pentru Raliul Maramureșului, ediția 2021 (plus aici drumurile închise).
Aici aruncați o privire spre primul raliul din județ, Raliul Castanilor 1971.
Aici descoperiți o introducere în lumea raliurilor.
Aici aflați care este codul bunelor maniere al spectatorului de raliu.

Să înceapă Raliul Maramureșului! Să fie spectacol!

Foto și video (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.