Primele cărți de vizită ale echipajelor care au confirmat deja prezența la ediția 2022 a Raliului Maramureșului sunt prezentate de organizatori.

Primul echipaj din clasa Rally2 care și-a anunțat prezența la Raliul Maramureșului, ediția 2022, este format din Andrei Gîrtofan și Doru Vraja. ”Campionii grupei N în sezonul 2019 sunt pregătiți astfel de debutul sezonului la bordul mașinii Skoda Fabia Rally2 pregătită de echipa brașoveană ProRally Team”, anunță organizatorii Raliului Maramureșului. Andrei Gîrtofan și Doru Vraja au în palmares, conform sursei citate, 32 de raliuri încheiate cu succes. 9 prezențe pe podium la clasă, inclusiv cel din Maramureș de anul trecut.

După ce în ultima etapă a sezonului precedent și-au făcut debutul la bordul modelului Skoda Fabia R5, sibienii Jean Tatu senior și Eugen Rotaru își încep anul competițional 2022 în Maramureș. Pilotul Tuning Rally Team revine la startul băimărean după mai bine de 15 ani de la ultima participare, menționează organizatorii Raliului Maramureșului. În timp ce pentru Eugen Rotaru va fi prima participare pe probele speciale din Maramureș.

Dacă ediția 2021 a Raliului Maramureșului a avut la start reprezentanți din Turcia, Belgia sau Ungaria, lista oaspeților de peste hotare este deschisă în acest an de invitați din Austria. Probele speciale vor fi parcurse de Franz Sonnleitner și Mario Palmsteiner, cei doi urmând să concureze pe un model absolut legendar – Mitsubishi Lancer WRC. ”Dintr-un total de 38 de etape încheiate cu succes, pilotul austriac a obținut 9 victorii absolute și alte 17 la clasă”, fac prezentările organizatorii ediției 2022 a Raliului Maramureșului.

Raliul Maramureșului, ediția 2022, va avea loc în perioada 8-10 aprilie. Va reprezenta prima etapă din Campionatul Național de raliuri Betano. Va avea coeficientul 1 și va totaliza 138,35 de km. (G.D.)

Mai multe echipaje participante la Raliul Maramureșului 2022 descoperiți aici.

Sursă informații și foto: Raliul Maramureșului

CITEȘTE ȘI:
Campionatul Național de raliuri | Sezonul 2022 începe în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.