Maria-Adriana Demian a câștigat Marele Premiu la Concursul regional de interpretare vocală și intrumentală ”Muzica ne poate uni” din Pecica. La secțiunea Muzică populară, categoria amatori. Maria, originară din Crasna Vișeului, este elevă a Școlii de Artă ”Gheorghe Chivu” din Sighetu Marmației, coordonată fiind de Marius Iusco. ”Cu glas de privighetoare a reușit să obțina punctajul maxim, 100 de puncte. Felicitări pentru această frumoasă performanță”, scrie Marius Iusco pe contul de socializare.

Peste 270 de elevi din țară și din străinătate au evoluat pe scena Casei de Cultură ”Doru Ioan Petescu” din Pecica în cadrul concursului organizat de Liceul Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Pecica. Juriul a fost prezidat de Cezar Verlan, dirijor secund al Corului Național de Cameră ”Madrigal – Marin Constantin”.

”Mulțumesc din suflet organizatorilor și juriului pentru această oportunitate! Sincere mulțumiri și apreciere domnului profesor de canto Marius Iusco pentru dedicarea, răbdarea și profesionalismul de care a dat dovadă. Fără îndrumarea și susținerea domnului profesor, acest succes, şi nu numai, nu ar fi fost posibil. Domnul profesor de canto este un mentor deosebit!” este postarea Mariei.

Sursă foto: Facebook / Maria-Adriana Demian

CITEȘTE ȘI:
Muzeul Acasă din Tăuții Măgherăuș, 20 de ani de la înființare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.