Bienala de Arhitectură Transilvania (BATRA) 2021 și-a anunțat câștigătorii în cadrul Galei de decernare a premiilor, care s-a desfășurat online. Juriul nu a avut o misiune ușoară să aleagă dintre numeroasele proiecte înscrise în concurs la fiecare dintre cele 17 categorii.

La categoria design de obiect, premiul a fost obținut pentru proiectul Pick-up – Baia Mare, autor principal Dan Andreșan, biroul de arhitectură DADA.

Timp de 15 zile, Transilvania a fost capitala arhitecturii din România. Cluj-Napoca, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare și Oradea au fost orașele care au găzduit evenimentele din cadrul BATRA 2021.

În Piața Unirii din Cluj-Napoca, pe lângă expoziția BATRA 2021, au mai putut fi admirate alte două: cea a diplomelor absolvenților de arhitectură și expoziția Gala Bienalelor și a Anualelor de Arhitectură, care a reunit, anul acesta, șapte expoziții ale profesioniștilor din arhitectură din toată țara. Cetatea Alba Carolina a fost locul manifestărilor din Alba Iulia, Pasajul Vulturul Negru a fost gazda expozițiilor din Oradea, iar Piața Cetății din Baia Mare și bulevardul Corneliu Coposu din Satu Mare au completat spațiile expoziționale publice din cadrul BATRA 2021.

Sursă informații și foto: Facebook / Bienala de Arhitectură Transilvania

CITEȘTE ȘI: Bienala de Arhitectură Transilvania, de mâine (și) în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.